Продуктите и услугите, предлагани в онлайн магазина за цветя и подаръци ama-no.com се предоставят при условията и правилата, споменати по-долу.

С използването на уеб сайта и поръчването на продукти или услуги през него, Вие приемате и се съгласявате с всички изброени правила и условия.

В случай, че не сте съгласни с едно или повече от условията и правилата, описани в този сайт, имате право да се въздържите от ползването му, както и от поръчването на продукти през него. В противен случай автоматично се счита, че приемате всички правила и условия, описани на страниците на този сайт.

 1. Общи условия
  • За поръчка на цветя, кошници, аранжировки, саксийни цветя през сайта на Бутик за цветя аma-no, не се изисква регистрация в сайта.
  • Всички Ваши данни, както и данните на получателя, ще бъдат използвани само и единствено от нашия екип за коректното изпълнение на поръчката Ви.Бутик за цветя ama-no.com гарантира конфиденциалността на Вашите лични данни, както и сигурността на банковите ви тайни.
  • Запазваме си правото да ви уведомяваме за наши актуални предложения посредством каналите за комуникация.
  • Поръчка на продукт от нашия интернет сайт ama-no.com може да направите по следните начини:
   – онлайн 24 часа в денонощието / 7 дни в седмицата през нашия Интернет сайт ama-no.com;
   – на телефон 052/601566 или на GSM +359 896 66 32 24; +359 875 113216 от 8:30 до 20:00 часа;
   – както и на място в бутик Ама-но, ул. „Г.С.Раковски“ No 54, гр. Варна
  • Поръчките, направени онлайн и платени извън работното време на магазина, се потвърждават на следващата сутрин.
  • Добре е да поръчате поне един ден предварително, но колкото по-рано, толкова по-добре. Поръчки от днес за днес се разглеждат като експресни доставки и се приемат само за рамките на гр. Варна!
  • Експресни поръчки можем да доставим в рамките на 2 часа след извършване на плащането на поръчката и само в рамките на гр. Варна, но не и в страната.
  • Заплащането следва да се извърши минимум 2 часа преди интервала, който сте посочили за доставка.
   Посочените цени на продуктите не включват доставка. Цената за доставка се калкулира и се начислява допълнително в зависимост от мястото за доставка и сроковете за изпълнение на поръчката. Прочетете повече в секцията ДОСТАВКА.
  • Доставките за рамките на гр. Варна се извършват от наш куриер. Доставки в страната можем да извършим във всички градове и населени места, обслужвани от наши партньори.
  • Време на доставката – Поръчки с фиксиран точен час не се ангажираме да извършваме.
   Може да изберете интервал от 2 часа, в който нашият куриер да достави поръчката за рамките на гр. Варна. Поръчките за град Варна можем да извършим най-рано 2 часа след като сме получили плащането по направената от Вас поръчка.
  • За страната можем да изпълним поръчки с доставка от понеделник преди обяд до неделя преди обяд включително.
  • За страната не изпълняваме поръчки за неделя и официални празници.
  • За поръчки с доставка в страната е възможно да изберете дали доставката да бъде преди обяд или след обяд (не можем да гарантираме доставка в двучасов часови интервал за страната).
  • Доставките за страната се изпълнавят съобразено с работното време на магазините от партньорската ни мрежа.
  • Всяка една доставка се извършва единствено и само след извършено плащане от Ваша страна и потвърждение от наша страна на подадения от Вас имейл адрес, че сумата е получена и доставката може да бъде извършена. За по-подробна информация, моля запознайте се нашите условия в секцията ПОРЪЧКА
  • За да бъде изпълнена коректно и в срок направената поръчка, небходимо е да попълните коректно всички полета, отбелязани като задължителни във формата с данните за доставка.
  • Бутик за цветя ama-no.com не поема отговорност за провалени доставки, поради отсъствие на получателя на посочения адрес, поради непълен или неточен адрес и име на получателя, поради отказ на получателя да приеме доставката или при нежелание/невъзможност на получателя да отвори на куриера или да приеме неговите телефонни обаждания.
  • За да гарантираме изпълнението на поръчката, при предоставяне на данните за получателя и подателя, е необходимо да потвърдите дали разрешавате да се обадим на получателя предварително или поемате отговорността, че получателят ще бъде на адреса, посочен от Вас за доставка в указания от Вас часови интервал и ще приеме доставката.
  • В случай, че някои от поръчаните цветя не са налични в момента, то те ще бъдат заменени от равностойни по естетика и цена цветя по преценка на флориста.
  • Ако ви е необходима фактура, моля попълнете коректно полето за данните за фактура.
  • Аранжировки за различни видове събития, сватбени букети и декорация, както и църковни аранжировки, следва да бъдат уточнени директно между флористите на Бутик за цветя ama-no.com и поръчителя в срокове, позволяващи доставката и подготовката на небходимите елементи и растителност.
  • Бутик за цветя „Ама-но“ си запазва правото в специфични случаи да отказва доставки. Начините за разплащане са описани в секцията НАЧИНИ на плащане
   Не приемаме банкови преводи от чужбина, поради големите банкови такси по международните преводи.
  • Запазваме си правото да откажем изпълнението на поръчки, платени по този начин, като сумата на поръчката ще бъде върната на изпращача, но след приспадане на банковите такси по трансферите.
   При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси към наш служител на посочения за кореспонденция имейл адрес.Промяна на цени на стоки и услуги
  • Сайтът ama-no.com си запазва правото да променя цените на стоките и услугите, предлагани в он-лайн магазина без предварително да уведомява за това своите клиенти. При вече направени и платени поръчки, в сила е цената, която е била актуална към момента на направата на поръчката и нейното плащане.
 1. Рекламации и възстановяване на заплатена сума
  • Допускат се и рекламации на продукти, когато дефектите са проявени преди сключване на договора за продажба или са в следствие на действия на екипа на АМА-НО БУТИК ЕООД.
  • Рекламации, доведени поради действия или бездействия на клиента или получателя няма да бъдат разглеждани и АМА-НО БУТИК ЕООД / Ama-no не носят финансова отговорност.
  • АМА-НО БУТИК ЕООД / Ama-no не носи отговорност и няма да възстановява пълната заплатена сума от клиентите, в случаите, когато получателите категорично отказват да приемат пратката. В тези случаи клиентът има право да пренасочи пратката за друг адрес, да получи поръчката си в някой от магазините ни или да получи частично възстановяване на сумата (от сумата се изваждат всички транспортни разходи, разходи по изготвянето на поръчката, разходите свързани с плащането и всички евентуални загуби на цветята използвани в модела).
  • Рекламация има право да заведе само и единствено подателя (клиента) по дадена поръчка, рекламации от трети лица няма да бъдат вземани под внимание.
  • В случай на вече изготвен краткотраен продукт (букет, аранжировка, кошница и др . с отрязан цвят) и невъзможност да бъде доставен на посочения адрес или друг посочен от подателя или получателя, ще бъде върнат в наш магазин за престой. При повторна доставка артикулът няма да бъде заменен с нов и екипът на АМА-НО БУТИК ЕООД / Ama-no няма да носи отговорност за свежестта при евентуална повторна доставка.
  • В случай, че плащането е направено с банкова карта,Възстановяването на суми се извършва, на посочена от клиента банкова сметка във валута „Български лев“ до 3 (три) дни.
  • В случай, че плащането е направено чрез платежни системи Банкова карта, PayPal, Банков превод, наложен платеж то заплащането ще бъде възстановено по обратния път на заплащане в рамките на 3 (три) дни.
  • В случай на направена индивидуална поръчка от даден клиент, заплатена или капарирана с посочена дата за доставка и в последствие отказана, а заявените цветя неизползвани или бракувани, поради бездействие на клиента, то АМА-НО БУТИК ЕООД / Ama-no не се задължава да възстанови заплатената от клиента сума, според индивидуалния случай и по преценка на служител в АМА-НО БУТИК ЕООД / Ama-no може да бъде направено частично сторниране на заплатената сума, като бъдат извадени всички транспортни разходи, разходи за магазинаж и себестойността на унищожените или неизпозлваеми артикули.
 2. Съдържание на сайта и авторско право
  • Всички материали, публикувани на страниците на сайта ama-no.com (снимки, текстове, статии, описания, графики, таблици и др.) са обект на авторско право и собственост на Името на фирмата.
  • Използването, копирането и разпространението с комерсиална, некомерсиална и каквато и да била друга цел, на каквато и да била част от съдържанието на сайта, без писменото съгласие на Управителя на АМА-НО БУТИК ЕООД е абсолютно забранено, а нарушителите ще бъдат подведени под съдебна отговорност.
  • Използването, копирането и обработката на снимки от сайта под каквато и да е форма е абсолютно забранено.
  • Използването на статии от блога на сайта или каквито и да било други текстове в сайта е разрешено само и единствено, когато е посочен източника, а именно, текстът да е придружен от активен линк към оригиналната статия в сайта на Бутик Ама-но.
  • Ама-но си запазва правото да не разреши публикуване на текстове от блога или другите страници на сайта, както и снимки, без да дължи обяснение за това.

Общи бележки

Он-лайн бутикът за цветя и подаръци АМА-НО БУТИК ЕООД / Ama-no си запазва правото да променя Условията за ползване, като се задължава на края на текста с Условията за ползване, да записва датата на последната актуализация.