1. Експресни поръчки можем да доставим в рамките на 2 часа след извършване на плащането на поръчката и само в рамките на гр. Варна, но не и в страната. Цена за доставка в рамките на гр. Варна – 10лв. Заплащането следва да се извърши минимум 2 часа преди интервала, който сте посочили за доставка. Доставките за рамките на гр. Варна се извършват от наш куриер.
  2. Доставки до страната и чужбина можем да извършим до райони, обслужвани от наши партньори. За да проверите дали можем да извършим доставка до вашия град, моля свържете се с нас на посочените телефони.
  3. Цените за доставка извън гр. Варна се определят при направено запитване.
  4. За страната можем да изпълним поръчки с доставка от понеделник преди обяд до неделя преди обяд включително.
  5. За страната не изпълняваме поръчки за неделя и официални празници.
  6. За поръчки с доставка в страната е възможно да изберете дали доставката да бъде преди обяд или след обяд (не можем да гарантираме доставка в двучасов часови интервал за страната).
  7. Доставките за страната се изпълняват съобразено с работното време на магазините от партньорската ни мрежа.
  8. Всяка една доставка се извършва единствено и само след извършено плащане от Ваша страна и потвърждение от наша страна на подадения от Вас имейл адрес, че сумата е получена и доставката може да бъде извършена. За по-подробна информация, моля запознайте се нашите условия в секцията ПОРЪЧКА
  9. За да бъде изпълнена коректно и в срок направената поръчка, необходимо е да попълните коректно всички полета, отбелязани като задължителни във формата с данните за доставка.
  10. Бутик за цветя „АМА-но“ не поема отговорност за провалени доставки, поради отсъствие на получателя на посочения адрес, поради непълен или неточен адрес и име на получателя, поради отказ на получателя да приеме доставката или при нежелание/невъзможност на получателя да отвори на куриера или да приеме неговите телефонни обаждания.
  11. За да гарантираме изпълнението на поръчката, при предоставяне на данните за получателя и подателя, е необходимо да потвърдите дали разрешавате да се обадим на получателя предварително или поемате отговорността, че получателят ще бъде на адреса, посочен от Вас за доставка в указания от Вас часови интервал и ще приеме доставката.